Muu erikoissairaanhoidon jatkokuntoutus

Kuntoutamme ja hoidamme äkillisesti sairastuneita ja jatkokuntoutuksen tarpeessa olevia tamperelaisia asiakkaita. Asiakkaat tulevat erikoissairaanhoidosta, missä jatkohoidon tarve on määritelty. Kuntoutujia ohjautuu kuntoutukseen mm. yleislääketieteen ja sisätautien osastoilta.

Hoitoajatuksenamme on asiakkaan kokonaisvaltainen kuntoutus ja hoito, jota toteutamme tiiviissä yhteistyössä eri sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa sekä monialaisesti. Kuntoutuksen tavoitteena on asiakkaan tarpeisiin perustuva voimavarojen tukeminen ja mahdollisimman pikaisen kotikuntoisuuden saavuttaminen. 


Kuntoutusta itse maksaen

Kuntoutukseen voi tulla myös itse maksaen. Kuntoutuksen hinta määräytyy kuntoutusjakson sisällön mukaan, joka räätälöidään kuntoutujan tavoitteiden mukaisesti. Hoidon tavoitteena on asiakkaan tarpeisiin perustuva voimavarojen tukeminen ja pikaisen kotikuntoisuuden saavuttaminen. 

Lisätietoja:

  • apulaisosastonhoitaja Maarit Hovi (neurologinen kuntoutus), puh. 050 436 2221
  • osastonhoitaja Kirsi Virtanen (ortopedinen kuntoutus), puh. 050 541 0631

Minun on helppo lähteä vierailulta, kun tiedän, että läheiseni on turvallisessa hoidossa, hän ei joudu usein odottamaan apua tai hoitoa liian kauan eikä hän tunne oloaan yksinäiseksi.

OP4_2868

Huolenpito, hoito ja turvallisuus. Kaikki ovat ystävällisiä ja kannustavia, ihanat hoitajat!