Tammenlehväkeskus

Tammenlehväkeskus on vuonna 2007 perustettu Tammenlehväsäätiön omistama yhtiö, joka tuottaa ja kehittää sosiaali- ja terveyspalveluja. Palvelemme sotainvalideja ja muita sotiemme veteraaneja, mutta asiakkainamme on yhä enemmän myös muita sosiaali- ja terveyspalveluja tarvitsevia. 

Olemme keskittyneet neurologisten, ortopedisten, ikääntyvien sekä muistisairaiden kuntoutukseen ja hoitoon. Kuntoutus- ja hoitojakson suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuu monialainen työryhmä, joka koostuu eri alojen ammattilaisista. Teemme myös aktiivista kehittämistyötä yhdessä sopimus- ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. 

Tammenlehväsäätiökonserni on osa Tampereen kaupunkikonsernia ja yksi kaupungin tytäryhtiöistä. 

Organisaatio
Tammenlehväkeskuksen kuntoutus-, asumis- ja tukipalvelut


Toimimme Petsamon kaupunginosassa

Toimimme Tampereella Petsamon kaupunginosassa kauniilla Kaupin urheilupuiston alueella,  jonka tarjoamat ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Tammenlehväkeskuksen päärakennuksessa on kuntoutustiloja sekä kymmenen hoito- ja kuntoutusosastoa, joista yksi on vuokrattu Tampereen kaupungille kehitysvammaisten asumisyksiköksi. Lisäksi pihapiirissä on neljä Tammenlehväsäätiön omistamaa palvelukotia.

Urheilupuisto tarjoaa kuntoutujille monia mahdollisuuksia pururadoista ja kuntopoluista pieniin metsäpolkuihin.  Aluetta reunustaa lähellä sijaitseva Näsijärvi. Kaikki tämä vain 10 minuutin päässä Tampereen rautatieasemalta. Tampereen Seudun Joukkoliikenteen bussilla numero 15 saavut helposti perille (aikataulut).

G0085484

Vuosikertomukset

Vuosikertomukset tarjoavat katsauksen Tammenlehväkeskuksen aiempien vuosien toimintaan ja sen pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Vuosi 2017

Vuosikertomus2017Vuosikertomus 2016 

vuosikertomus2016

Vuosikertomus 2015

Vuosikertomus2015