Tammenlehvakeskus30-logo_RGB

Tammenlehväkeskuksen juhlavuoden blogi

Tammenlehväkeskuksen juhlavuoden blogissa Tammenlehväkeskuksen johto ja asiantuntijat kirjoittavat ajankohtaisista Tammenlehväkeskuksen asioista ja tunnelmista kukin omasta näkökulmastaan.  


Juhlavuoden blogi

Ystävänpäiväkahvit henkilöstölle vastavalmistuneessa Infossa

14.2.2018

Iloista hyrinää ja hössötystä on ilmoilla, kun hallinnon porukka kokoontuu yhteiskuvaan uusittuun Infon tilaan.

"Ota sitten riittävän kaukaa se kuva!" "Ei kai siinä naamat näy..." "Mää otan tän karkkikipon tähän eteen." - viimeistä työpäiväänsä kanssamme viettävä henkilöstösihteeri Heidi saa kuvaajana ohjeita edestä ja takaa :)

Tammenlehväkeskuksen hallintotiimi
ylärivi vasemmalta: Marika, Minna, Sanna, Sirpa, Johanna, Arja, Riitta, Satu, Hanna, Anu alarivi vasemmalta: Merja, Pia, Helena

Perusparannuksen ensimmäinen tila on siis valmistunut ja tänään 14.2. vietetään henkilökunnalle avoimia ovia. Ystävänpäivän hengessä tarjolla on kahvia ja suklaata.

Kiinteistötyönjohtaja Esa pelastaa kahvinkeiton
Vielä vähän piuhaa tarvitaan. Kiinteistötyönjohtaja Esa pelastaa kahvinkeiton. Huollon tiimi on ollut korvaamaton apu myös muuton tiimellyksessä. Isot kiitokset!

Ravintopalvelujen ja laitoshuollon palvelupäällikkö Tuija viimeistelee kahvipöytää
Ravintopalvelujen ja laitoshuollon palvelupäällikkö Tuija viimeistelee kahvipöytää. Myös näille tiimeille kiitokset sujuvasta yhteistyöstä!

Tilaratkaisut

Vielä tavarat hakevat paikkaansa kuten minkä tahansa muuton jäljiltä, mutta parisen viikkoa on jo saatu nautiskella uudesta, avarasta ja valoisasta tilasta. Ergonomiset työpisteet saavat kehuja ja kehitysideoita pukkaa päivittäin. Uusi tila mahdollistaa myös toimintojen kehittämisen, kun asioita tulee tarkasteltua tuoreista näkövinkkeleistä.

TyötilaUusien työtilojen testausUusi Infon tiski

Asiakaspalvelu toimii nyt kahteen suuntaan, pääaulaan ja fysioterapian aulaan, mahdollistaen joustavamman asiakaspalvelun. Palvelupisteissä on paremmin huomioitu erilaiset asiakastarpeet ja asioinnin yksityisyys.

Info on ensimmäinen vuosina 2017-2019 toteutettavan perusparannuksen valmistuneista tiloista. Perusparannuksen ensimmäisen vaiheen muut tilat, pääaula, ravintola-kahvio ja Atala-osasto valmistuvat ensi kesänä. Toisessa vaiheessa työn alla ovat Lappi-osasto sekä vanhat ravintolan tilat. Ravintokeskuksen tilalle valmistuu kuntoutus- ja huoltotiloja talvella 2019. Kolmannessa vaiheessa remontoidaan fysioterapiaosasto.

Hallinto esittäytyy

"Tammenlehväkeskuksessa parasta on ihanat työkaverit" , tuumaa Arja, kohta 30 vuotta talossa työskennellyt taloushallinnon ammattilainen. Kirjanpitäjänä aloittaneen Arjan kanssa työskenteli hallinnossa alkuun 7 henkilöä ja koko talossa noin 60. Tällä hetkellä Tammenlehväkeskuksessa työskentelee vakituisena noin 200 henkilöä. Hallinnossa on 12 henkilöä, joista kolme osa-aikaisena.

Infon henkilökunta, Anu, Merja, Minna ja Pia hoitavat asiakaspalvelun lisäksi laskutusta, ajanvarausta, tilastointia ja asiakasrekistereitä. Kirjoitus-tiimin Johannan ja Sirpan tehtäviin kuuluu lääkäreiden sanelujen purku ja ajanvaraus sekä potilasasiakirjojen arkistointi. Sanna toimii sijaisena sekä Infossa että kirjoituksessa.

Talous- ja henkilöstötiimi huolehtii yhteydenpidon tilitoimistoon, ostolaskujen käsittelyn ja henkilöstöasiat. Talous- ja hallintosihteereistä Arja hoitaa erityisesti osakeyhtiön kirjanpidon koordinointia ja Hanna vastaavan säätiöllä sekä vuokrareskontran ja henkilöstöasioita. Tiimissä kolmantena on juuri aloittanut henkilöstösihteeri Riitta.

Tietohallintokoordinaattori Marika toimii it-asioiden paikallisena tukena, asiantuntijana, yhteyshenkilönä ja kouluttajana sekä osallistuu it-toimintojen, viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen.

Allekirjoittanut toimii hallinnon lisäksi myös muiden tukipalvelujen (ravintopalvelut, laitoshuolto, kiinteistöhuolto) vastuualueen esimiehenä. Työnkuva on monipuolinen talous- ja hallintojohtajan tehtävä, jossa pääsee päivittäin kohtaamaan uusia asioita ja ihmisiä :)

Oivana lisänä hallintoa täydentää toimitusjohtajamme Satu ;)

Kiitokset hallinnon porukalle mahtavasta työhengestä ja aina iloisesta asenteesta!

Ystävyydestä

Kulttuurikuntoutus kahvilla
Kahvittelevat kulttuurikuntouttajat Laura ja Niklas :)

Ystävänpäivän kahvittelun voisi ottaa Infossa vaikka perinteeksikin. Suomessa ystävänpäivä on yleisesti ystävien muistamisen, ei vain rakastavaisten päivä ja ystävyyden vaaliminen myös työyhteisöissä on tärkeää. Työkaveruuden lisäksi työpaikoilla kehittyy elinikäisiä ystävyyssuhteita. Asiakkaamme ja yhteistyötahot kohtaamme kumppaneina ja myös näissä kohtaamisissa syntyy ajoittain syvempää ystävyyttä.

Toisaalta ystävä voi olla vaikka vain pienenkin tapaamisen ajan. Ystävyys on kuuntelemista ja ymmärtämistä. Ystävällinen kohtaaminen antaa kaikille osapuolille hyvän mielen. Tavoitteemme kuntoutumisen parhaana kumppanina on luoda ystävällinen ja luotettava asiakassuhde, jossa välittäminen näkyy ja tuntuu.


"Ei se, miltä me näytämme, eikä se, mitä me aikaan saamme, merkitse sen rinnalla mitään, mitä me olemme toisillemme." - Marleena Ansio


Talvisin terveisin,

Helena Paju-Rantanen
Talous- ja hallintojohtaja


Palaa otsikoihin