Töihin Tammenlehväkeskukseen

Tammenlehväkeskus Oy tuottaa ja kehittää laadukkaita ja monipuolisia itsenäistä elämää ja toimintakykyä tukevia kuntoutus-, hoito- ja asumispalveluja Tampereen seudulla.

Tammenlehväkeskus on uudistuva ja kehittyvä työyhteisö, joka tarjoaa motivoivan ja haasteellisen työpaikan eri alojen ammattilaisille. Henkilöstöä on yhteensä noin 190, päivittäin palvelujen piirissä on noin 400 asiakasta ja liikevaihto on noin 17 miljoonaa euroa.

Tammenlehväkeskuksella on voimassa oleva sosiaali- ja terveyspalvelujen laatuohjelman SHQS-kriteeristön mukainen laaduntunnustus (Qualitor Oy).

Kuntoutuspalveluissa eritysosaamisalaamme on neurologinen, ortopedinen ja geriatrinen kuntoutus, jossa painottuvat asiakasprosessien sujuvuus, laatu sekä kuntoutuksen vaikuttavuus. Tavoitteenamme on olla Kuntoutumisen paras kumppani.

Ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoista, mutta voit myös toimittaa meille avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella. Näin osaamme olla sinuun yhteydessä, kun sopiva paikka tulee hakuun.


Henkilöstömme on meille kehittämisen ja uudistumisen avaintekijä.

Avoimia tehtäviä

Tule meille kuntoutumisen kumppaniksi!

Haemme innovatiiviseen ja iloiseen joukkoomme fysioterapeutteja vakituiseen työsuhteeseen

Lue lisääUudistuva ja kehittyvä työyhteisö, joka tarjoaa motivoivan ja haasteellisen työpaikan eri alojen ammattilaisille.

Avoin työhakemus


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.