Töihin Tammenlehväkeskukseen

Tammenlehväkeskus Oy tuottaa ja kehittää laadukkaita ja monipuolisia itsenäistä elämää ja toimintakykyä tukevia kuntoutus-, hoito- ja asumispalveluja Tampereen seudulla.

Tammenlehväkeskus on uudistuva ja kehittyvä työyhteisö, joka tarjoaa motivoivan ja haasteellisen työpaikan eri alojen ammattilaisille. Henkilöstöä on yhteensä noin 190, päivittäin palvelujen piirissä on noin 400 asiakasta ja liikevaihto on noin 17 miljoonaa euroa.

Tammenlehväkeskuksella on voimassa oleva sosiaali- ja terveyspalvelujen laatuohjelman SHQS-kriteeristön mukainen laaduntunnustus (Qualitor Oy).

Kuntoutuspalveluissa eritysosaamisalaamme on neurologinen, ortopedinen ja geriatrinen kuntoutus, jossa painottuvat asiakasprosessien sujuvuus, laatu sekä kuntoutuksen vaikuttavuus. Tavoitteenamme on olla Kuntoutumisen paras kumppani.

Ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoista, mutta voit myös toimittaa meille avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella. Näin osaamme olla sinuun yhteydessä, kun sopiva paikka tulee hakuun.


Henkilöstömme on meille kehittämisen ja uudistumisen avaintekijä.

Avoimia tehtäviä

Tule meille kuntoutumisen kumppaniksi!

Haemme innovatiiviseen ja iloiseen joukkoomme fysioterapeutteja vakituiseen työsuhteeseen

Arvostamme työkokemusta ja osaamista ortopedisen, neurologisen ja geriatrisen fysioterapian osalta, erikoistumisopintoja kyseiseltä erikoisalalta sekä innokkuutta toiminnan kehittämiseen, myös teknologian hyödyntämisen näkökulmasta. Arvostamme myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joita monialainen tiimityö edellyttää.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 10.3.2019 mennessä: titta.soimasuo@tammenlehvakeskus.fi

Tiedustelut: titta.soimasuo@tammenlehvakeskus.fi


Palaa otsikoihinUudistuva ja kehittyvä työyhteisö, joka tarjoaa motivoivan ja haasteellisen työpaikan eri alojen ammattilaisille.

Avoin työhakemus


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.