Uutiset ja ajankohtaiset asiat

Tammenlehväkeskuksen perusparannushanke

7.11.2017

Tammenlehväkeskuksessa alkoi marraskuussa 2017 mittava perusparannushanke.


Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanimme,

Tammenlehväkeskuksen visiona on olla uudistuva ja kehittyvä kuntoutumisen paras kumppani asiakkailleen ja yhteistyötahoilleen. Tämän tavoitteen toteutumiseksi kehitämme myös suunnitelmallisesti toimitilojamme, jotta ne vastaisivat entistäkin paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Tammenlehväkeskuksessa alkoi marraskuussa 2017 mittava perusparannushanke. Hankkeen aikana uudistetaan vanhimmat hoivaosastot Atala ja Lappi (1.krs), rakennetaan uusi ravintolakahvio talon pääaulaan, muunnetaan nykyiset ravintokeskuksen tilat huolto- ja kuntoutustiloiksi sekä uudistetaan fysioterapiaosaston tilat.

Rakennushanke kestää noin 1,5 vuotta ja se toteutetaan kolmessa eri vaiheessa:

  1. vaihe tuloaula - kahvio-ravintolatilat – Atala-osasto (marraskuu 2017 – kesä 2018)
  2. vaihe Lappi-osasto, nykyiset ravintokeskuksen tilat (kesä 2018 – talvi 2019)
  3. vaihe fysioterapiaosasto (kevät 2019)

Tarjoamme asiakkaillemme kuntoutus-, hoito- ja asumispalveluja keskeytymättä koko rakennushankkeen ajan. Joudumme kuitenkin perusparannuksen aikana siirtämään eri toimintoja väistötiloihin talon sisällä sekä väliaikaisesti lisäämään käytössä olevien kuntoutusosastojen asiakaspaikkoja.

Kuntoutujat tullaan majoittamaan pääasiallisesti kahden hengen huoneisiin.

Pahoittelemme rakennustöistä koituvaa haittaa ja pyrimme sitä kaikin toimin ja järjestelyin pitämään niin vähäisenä kuin mahdollista. Jo hankkeen aikana pääsemme onneksi vaiheittain ottamaan uudistettuja ja nykyaikaisia tiloja käyttöömme. 

Lisätiedot: 

Satu Laitinen
toimitusjohtaja
Palaa otsikoihin